About me

Me like eating, sleeping, and  gunpla.

Most of the time you will see gunpla related stuff here.

Advertisements

14 comments on “About me

  1. hm.. from your description.. n hobby..
    i believe you and densha-otoko do look alike 😀 LOL

    so shall we call you densha?

  2. Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back and we’ll talk about it.

    Thanks!

    Joel Houston
    JHouston791@gmail.com

  3. Hello, when the alt works next update? I’m waiting for your alt

    and there’s indonesian in this blog visitor?

  4. Salam kenal, ane dah lama nge-stalk blog bro tapi ane ada 1 masukan nih.
    Kalo bisa mungkinkah dibuatkan “search bar”? jadi kalo mo liat post2 lama ga gitu lama scroll ke bawahnya. Cuma masukan aja sih untuk mempermudah dan menghemat waktu 😀

  5. Bro… Saya penasaran sama alteisen nya nih…
    Kalo udah jadinya gimana…

    Klo boleh taw..
    Misal saya maw minta bantuan modifikasi gunplay bisa g?

    • Hi Alvintz,

      Alt ny blm ad progress kok, krn sy shift ke zeydra sementara sampe zeydra ny beres, baru balik ke alt lg.
      Soal bantuan modifikasi maksud ny gmn? Drop me your email address so we can talk more about this 🙂

      • Saya ada rencana beli alteisen riese… Makanya maw liat hasil bikinan orang.. Ketemu Web ini dan saya super kagum sama alt nya..

        Makanya klo bisa sih maw minta bantuan.. ^^
        Email saya Alvintz.v [at] Gmail [dot] com

        Sekalian klo boleh taw tinggal dimana ya?

  6. Hi Heathorn, really love your work at SB-ing and Mods. Really mad skills you have there. Was wondering if i could contact you as i recently started learning on simple modifications and would like to seek your expertise. Do drop me an email at lee.tom89@gmail.com.

    Thanks!

    Tommy Lee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s